Pitanja za žene i djevojke

Pitanja za žene i djevojke

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU UŽITKA I ŽENSKE ŽELJE?

Razlika između užitka i muške želje u istim romantičnim okolnostima! Poznato je da žena može uživati ​​u vođenju ljubavi bez orgazma. Žena pronalazi zadovoljstvo u sasvim jednostavnim stvarima poput osjećaja da je poželjna u zagrljaju, poljupcu. Navedeni su jedni od dobrih izvora zadovoljstva koji mogu pobuditi seksualnu želju. No, važno je ne zaboraviti dobar uvod jer ženama je ponekad potrebno više vremena od muškaraca da se probudi želja.

TREBAMO LI PITATI ŽENU ILI JE BOLJE POGODITI?

Rijetke su osobe koje točno ispunjavaju želje svojih partnera te nagađaju sve što im je potrebno u dotičnom trenutku, to je poput princa na bijelom konju te tako nešto ne postoji posebno ne na početku veze ili zajedništva. Međutim, čovjek je osjetljiv na svome tijelu te želi svojoj partnerici zadovoljiti sve potrebe te razumjeti ono što žene vole. Upravo to će ju učiniti ovisnikom o seksu. Konačno, bitno je slušati jedni druge te je izuzeto bitno postavljati iskrena pitanja, te odgovarati iskrenim odgovorima. Neke žene se mogu osjećati neugodno otvoreno govoriti i svojim željama.  Da li je želja žena povezana s hormonima? Ne nužno, i ne cijelo vrijeme! Ženine želje je potrebno stimulirati fizički i intelektualno. Ženi je potreban zagrljaj, ljubav, slatke riječi te nježnost kako bi mogla uživati i prepustiti se.

ŠTO VIŠE ŽENA VODI LJUBAV, TO VIŠE ŽELI VODITI LJUBAV?

Istina, i to iz nekoliko razloga. Vođenje ljubavi je kao ovisnost zbog pojačanog izlučivanja serotonina i endorfina i oksitocina (hormona koji uzrokuje ugodne osjećaje). Što više žena vodi ljubav to je dobro za nju, za njeno tijelo, osjeća se poželjnom, voljenom, a i to su jedni od znakova da žena želi i hoće voditi ljubav.

KOJU ULOGU IMAJU SEKSUALNA POMAGALA U SEKSUALNOM ŽIVOTU ŽENA?

Seksualne igračke imaju mnogo koristi u seksualnom životu, ali nemojmo zanemariti da nikad neće zamijeniti čarobni dodir tijela s druge strane, okus, miris kože, smisao za humor… ako žena koristi seks igračku, to nije ništa čudno niti nepoželjno, možda jednostavno želi probati nešto novo ili zadovoljiti svoje potrebe na malo drugačiji način. Na primjer kod slobodnih žena, one ih mogu zadovoljiti te zadržati njihovu želju, a s druge strane za žene u vezi seksualne igračke mogu začiniti erotske igre te povećati izvore zadovoljstva.

KAKO ŽENE USPIJEVAJU BEZ ORGAZMA NEKOLIKO TJEDANA?

Velika zabluda! Sve žene apsolutno ne mogu normalno funkcionirati bez orgazma tijekom dužeg perioda, pogotovo znajući što je to! Ako u tom trenutku nema partnera koji će ju zadovoljiti, žena će to napraviti sama, jer jednostavno nagon je nagon. Svaki orgazam, nebitno na koji način došli do njega je izuzetno koristan i poželjan. Svakako ima puno načina na koji se žena može dovesti do orgazma, preko partnera, sama, pomoću seksualnih igračaka ali naravno sve ovisi što žena u tom trenutku želi, voli.

Objavljeno 2016-05-12

Kategorije

Pretraži blog

Prije
Poslije

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata