Gdje se nalazi G-Točka?

Gdje se nalazi G-Točka?

Malo povijesti!
Kakva je poveznica između G-točke i gospodina Gräfenberg-a? Dakle godina je 1940. ginekolog Gräfenberg otkriva G-točku, prema njegovim riječima veličine zrna graška, žlijezda u kojoj je koncentrirana velika količina živaca koji uz lagani podražaj prsta, penisa, seksualnih igračaka izaziva pravo zadovoljstvo kod žena. Ako usporedimo klasični orgazam i orgazam stimulacijom G-točke, stimulacijom G-točke žene doživljavaju orgazama daleko intenzivnije i jače.

Proučavanjem G-točke, mističnog tkiva na samom početku vagine, kroz povijest pronašlo se mnogo načina i poza u kojima se ista može stimulirati te ženi priuštiti nezaboravne trenutke. Isto tako otkriveno je da se ista pojavi samo kada se žena dovoljno uzbudi te da stimulacija G-točke ne rezultira vrhunskim orgazmima tijekom cijelog mjeseca.

Gdje se nalazi G-točka i kako je stimulirati?
Idemo sada pokušati objasniti gdje se točno nalazi i kako je stimulirati. Već smo spomenuli da je G-točka žlijezda te da se nalazi na početku vagine, točnije 5 cm ili dužinu prsta od ulaza u samu vaginu. Stimulirati G-točku možemo na više načina, prstima, penisom ili nekom od seksualnih igračaka posebno oblikovane za podražaj navedenog dijela vagine.

Prstima (najbolja metoda)
Maksimalno iskoristite svoje prste, točnije srednji (zato što je najduži) prst te kažiprst. Držite ih spojene te potražite na gornjem dijelu (prema pupku) vagine maleno naborano područje te laganim kružnim pokretima stimulirajte taj dio. Kako igra bude odmicala, isto naborano područje biti će izraženije te samim time osjetljivije na podražaje. U tom trenutku ubrzajte podražaj, kako bi  partnerica doživjela orgazam kakav ne pamti. Prije traženja G-točke poželjno je da partnerica bude dovoljno vlažna, ako to nije moguće koristite lubrikante.

Seksualne igračke
Na tržištu postoje razne seksualne igračke koje su dizajnirane upravo za stimulaciju G-točke, na način da su na vrhovima zaobljene, a na nekima čak i naborane kako bi podražaj bio kvalitetniji i bolji. Kod nekih modela takvih igračaka imamo i mogućnost vibracije koja dodatno pospješuje cijelu radnju.

Poze
Prema istraživanjima najbolje poze za pronalazak G-točke je doggy stile, uz napomenu da se partnerica osloni na laktove kako bi vam omogućila što bolji pristup G-točki. Osim navedene poze ostaje nam još i opcija da partnerica bude na vama, ali u tom slučaju sve ovisi o tehnici i samom penisu te njegovoj zakrivljenosti. Pokušajte penisom pronaći G-točku, tako da ne uđete u partnericu cijelom dužinom penisa. Naša preporuka je i najjednostavnija, partnerica leži na leđima raširenih  nogu koje je potrebno maksimalno privući k sebi. I tada imate kontrolu nad cijelom situacijom.


Zaključak
G-točka nije jedini način za zadovoljiti partnera niti garancija da će tako biti, sve ovisi o vama, vašoj tehnici, volji i želji da se zadovolji partner. G-točka svakako otvara mogućnost postizanja vrhunski orgazama, ali isto tako na nju utječe i ostale tehnika zadovoljavanja partnera. 

Objavljeno 2016-10-21

Kategorije

Pretraži blog

Prije

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata