Seks sa profesoricom matematike!

Seks sa profesoricom matematike!

Bilo je to u trećem razredu srednje škole, vrelo ljeto i narod je već uveliko se kupao a ja sam morao ići na dopunsku nastavu iz matematike. Nisam volio matematiku nikako ali sam bio primoran da idem na dopunsku da slučajno nebi ponavljao razred. Kao i sve moje vršnjake mene su interesovale žene koje su bilo malo starije. Mnogo puta sam znao sresti neku lijepu milfaru utegnutu u laganu letnju odeću a onda jedva čekam da dodjem kući i izdrkam ga jako. Imao sam stvarno veliki i debeo kurac i zbog toga su me devojke iz škole salijetale stalno čak i one starije od mene. Tražili su da vide moj kurac a bogami neke i da ga oprobaju. Ali mene su mnogo više interesovale starije žene a među njima bila je i moja profesorica matematike. Zvala se Ana, imala je oko četrdeset godina razvedena je bila i majka dvoje dece. Na njenoj liniji se to nije primijetio, imala je dugu crnu kosu, duge noge a lice pravo mladalački. Najbolji dio bile su njene sise koje su bile ogromne, uvijek su se borile sa velikim dekolteom na njenim haljinama kako nebi ispale napolje. Osim sisa i njena guza je bila savršena. Skoro svako u školi se okretao za njom. Ja sam se opasno ložio na nju i drkao sam stalno na nju.

Toga dana u učionici sam bio sam sa njom. Zadala mi je neke zadatke i počela čitati novine. Nakon par minuta počeo sam da razmišljam o njoj o njenoj uskoj bijeloj haljini koja je imala ogromni dekolte iz koje su kipile ogromne sisurine sa velikim bradavicama. Najradije bi volio da joj stignem haljinu i povalim je odmah na stolu. Koliko sam se zanio u razmišljanju da nisam primijetio kada je došla iznad mene. Rekla mi je da nešto sam danas odsutan i prinijela svoje sise mom licu gledajući moje zadatke. Od tog užitka moj kurac u uskim trapericama se podigao do maksimuma i ona je to primijetila. Mene je bila toliko sramota da sam se zacrvenio u licu a ona nasmijana rekla da se ne stidim ničeg da je to normalno. Rekla mi je da ustanem, i to sam učinio. Videla je moj nadignuti veliki kurac koji je štrčio iz traperica. Nasmijala se i rekla da imam baš veliki kurac i da ga želi videti. Čučnula je ispred mene otkopčala mi hlače i izvukla kurac.

Drkala ga je rukama dok ga je gledala sa velikom žudnjom. Počela ga je pušiti. Nabijala se svom snagom na moj kurac. Pokušavala je što više uvući u usta. Bilo je to najbolje pušenje do sada. Lizala mi je glavić pa onda do korena, zatim grickala jaja. Nakon deset minuta pušenja ustala je skinula haljinu i ispred mene ostala potpuno gola. Ispale su njene velike sise i na moje iznenađenje dlakava pička što je mene još više napalilo. Legla je na sto i rekla da sada želi da joj ližem picu. Počeo sam je lizati i već je jako bila vlažna. To me je još više napalio da sam je još jače počeo jebati jezikom a ona još ječe da stenje. Sa pice sam se popeo na njene velike sise koje sam lizao kao sladoled pa onda grickao bradavice a njoj je sve više to godilo. Nije više mogla izdržati i tražila mi je da joj stavim moju kurčinu u picu. Nabacio sam njene noge na moja ramena i počeo je jebati. Imala je jako usku picu tako da je moj kurac ulazio do pola a ja sam je nabijao sve jače da je u jednom trenutku zajaukala tražeći malo da usporim. Nisam puno tome pridavao pažnju nego sam još jače je nabijao na kurac držeći je za noge dok je sto ispod nas škripio jako. Svakim svojim ubodom moj kurac je širio njenu dlakavu pičku. Nakon deset minuta počela je jako da dahće i svršava. Svršavala je obilno toliko da je moj kurac ispao iz njene pice. Curilo je iz nje kao iz nekog crijeva. Čim je došla sebi poljubila me je u usta i rekla da legnem na sto. Poslušao sam je a onda se ona nasadila na moj kurac. Nabijala se jako dok su njene sise nemirno skakale. Nabijajući se na moj kurac govorila mi je kako sam je razvalio kao niko do sada i da ako želim proći razred da ću je još dugo morati jebati.

To me je jako napalilo da sam ubrzao tempo jebanja njene pice i uskoro počeo je puniti. Nije se bunila jer sam napunio njenu picu mojom spremom. Kada je ustala sa mog kurca jedan dio sperme je ispao iz njene pičke na moj stomak. Ona je svojim jezikom očistila spermu rekavši da ima sladak ukus. Poljubili smo se još jednom a onda obukli i krenuli kućama. Cijelo ljeto sam išao na dopunsku na kojoj sam punio profesoričinu picu vrelom spremom.

Priča preuzeta sa https://www.24wink.com

Objavljeno 2018-03-13 Erotske priče

Kategorije

Pretraži blog

Poslije

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata