Susjeda malih sisa

Susjeda malih sisa

Živim u zgradi sa 15 katova i ne znam sve susjede. Imam 18 godina i upravo trebam maturirati. Međutim, jednu susjedu sam dobro zapamtio. Manuelu, susjedu sa 12 kata lijepog lica, guze i malih sisa. Imala je dvojkicu, onako prćaste sa velikim bradavicama. Duga plava kosa je padala na ramena i uvijek je bila nasmijana. Najbolje od svega, radila je u policiji.

Imala je i klinca od 4 godine, a ona je imala 32. Navodno je bila rastavljena, mada su išle priče i da se nikad nije udavala, a klinac joj se zalomio. Kako god bilo mene se to nije ticalo, ali me ona rajcala. U biti te male sise. Frendovi su padali na one balone od sisa, ali meni su te male bile ono, vrh vrhova. Uostalom, negdje sam pročitao da su one sa manjim su bolje seksu. A to mi je i dokazala. A kako je počelo..

Dakle, tu večer smo imali neku generalnu probu naturalne, pa smo se zabili od alkohola. Ni sam ne znam kako sam se našao u svojoj zgradi, a poslije su mi frendovi rekli da su me prebacili taksijem do zgrade i pustili me tamo. No pravi šok za mene je bio kad sam došao k sebi u ugledao policijsku uniformu ispred sebe. Nakon prvotnog šoka shvatio sam da je to košulja prebačena preko naslona stolice. No druga zagonetka je bila gdje sam točno sada? Nisam poznavao ništa oko sebe, a nekako mi nije ni izgledalo kao policijska stanica. Trljao sam lice kao lud pokušavajući shvatiti šta se desilo, a onda sam osjetio miris. Miris povraćanja, pa sam pogledao po sebi, a uto su se otvorila vrata i ušla je moja susjeda Manuela ogrnuta u kućni ogrtač noseći kavu, crnu koja je tako opojno mirisala.

- Ooo, došao si k sebi? -pitala je usput davši i odgovor na pitanje.
- Šta.. kako.. mislim.. -počeo sam, ali me zaustavila.
- Našla sam te pred ulazom u zgradu, a s obzirom na stanje u kakvom si bio nisam te mogla odvući pred stan, pozvoniti i nestati. Ti bi imao problema sa starcima, a ja grižnju savjesti. -na te riječi sam pokušao kimnuti kao da shvaćam, ali me zabolilo u vratu i glavi kao da me netko maljem maznuo, a ona je nastavila- Ne tresi glavom. Mora da si negdje gadno udario.

Odlučio sam šutjeti i pijuckati kavu koja mi je tako pasala kako već dugo nije. Ona je sjedila i gledala me, a ja nisam znao kud bih gledao jer me razrez njenog kućnog ogrtača i noge koje su virile ispod njega opasno privlačio. Zatim se ustala i izašla van sobe, da bi se vratila nakon pet minuta i rekla da idem za njom. Šutke sam krenuo malo treturajući, a onda skužio da me vodi u kupaonicu, pa sam ju pogledao, a ona je samo rekla:

- Ne možeš takav starcima na oči, skidaj se i pod tuš, a ja ću ti srediti odjeću.

Skidao sam se polako, a ona se okrenula, ali sam malo zateturao, pa mi je odlučila ipak pomoći u skidanju. U trenu sam bio kao od majke rođen, a nekakav stid mi je zalio facu dok je nešto drugo počelo dizati mog mačka među nogama. Iako sam stavio ruke ispred sebe, teško je bilo sakriti moja 22 centimetra tvrdog pendreka. Pogledala me i samo kimnula glavom pohvalno. A onda me uvela pod tuš i moje stvari pobacala u mašinu koju je uključila. Prala je kratkim programom, da bi mogla staviti u sušilicu koju je imala. A onda na moj užas, ili oduševljenje, tada sam bio malo zbrkan, skinula se i ušla pod tuš sa mnom. Kao da mi se ne zavrti u glavi i slično. Ali su njene ruke dobro znale šta rade, a ja sam po prvi puta uživo vidio njene sisice. Kako mi se samo ukrutio, sad na njeno iznenađenje, pa ga je odmah nasapunala i počela trljati rukama. Kako je to dobro radila vidjeli smo za koju minutu kad sam počeo špricati spermu kao Etna lavu. I ona se iznenadila, a onda se nasmiješila i samo rekla:

- Neka, barem će kasnije duže trajati.. -nisam stigao pitati šta i kad kasnije, jer me brzo isprala i izvukla ispod tuša, te nas ogrnula sa dva velika ručnika i povela u svoju sobu.

Bacila me na krevet i ona se bacila na moj kurac počevši ga lizati, drkati i pušiti kako bi ostao tvrd. I dobro joj je išlo. Stajao je uspravno i spremno, a ona se polako popela na njega i namjestila svoju obrijanu, to sam tek sada skužio, picu na vrh glavića i malo se usminama trljala po njemu, da bi se onda počela spuštati niz njega. Polako, centimetar po centimetar, a povremeno bi se digla i opet natrag. Već je bila mokra dolje, a samo mi ga je izdrkala pod tušem i sad malo pušila.

Sve jače se počela nabijati, a one bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe, a ja sve trezniji, pa sam ih uhvatio prstima i počeo stiskati i nekako šerafiti. To kao da je bio okidač i počela je svršavati. Tresla se i grčila na mom kurcu, a ja sam osjećao kako nešto curi po mojim jajima. Malo je stala sa nabijanjem na mene, a onda kad se pribrala nastavila. Kako se nabijala? Pa uskoro je i krevet počeo lagano škripuckati, a ona je mene tjerala ka novom orgazmu. Ali je sad trebalo puno više, baš kako je i sama rekla. Trebalo nam je skoro dvadesetak minuta znojenja i dahtanja, da oboje ponovo doživimo orgazam. Sad se nisam praznio u prazno, već u njenu usku picu koja je spremno prihvatila moje tinejđersko sjeme u sebi. Da ne govorim o tome da me potpuno otrijeznila.

Nakon toga je ustala i otišla do kupaonice odakle se vratila par minuta kasnije i rekla da je stavila moju robu na sušenje. A onda dodala da imamo još vremena, pa se popela na mene i sjela mi picom na lice i samo naredila:

- Liži!

I jesam, njenu mokru picu iz koje je još izlazila i moja sperma, a ona se samo nabijala na moje lice dok sam ja uhvatio njenu stražnjicu kako bi ju smirio. Lizao sam ju kao blesav. Moja prava milfarska pica koju prvi put ližem sa guštom. Nakon par minuta se makla i podigla me, pa se ona legla i raširila noge, a ja se odmah smjestio između njih i ubacio svoj ponovo tvrdi kurac u njenu picu. Jebali smo se zagrljeni i znojni, a ja sam ju pumpao kao lud. Krevet je sad već ozbiljno škripao, a nama je bilo svejedno. Uživali smo oboje u ludom seksu i potpuno zaboravili na sve oko nas. Čak i na sat. Nakon dobrih pola sata sam opet napunio njenu picu, a onda smo skužili da je već 4 ujutro.

Brzo mi je donijela odjeću, koja je sad fino mirisala, pokupio sam ključeve i novčanik, te primio njen poljubac na izlasku i odšuljao se još jedan kat više i ušao u stan. Sa starcima sam prošao super, jer nisam smrdio na alkohol, a ni na dim, pa sam se samo zavukao u krevet.

Ustao sam tek poslijepodne i izašao van. Vraćao sam se oko 22 sata kad sam sreo Manuelu. Išla je sa posla i bila u uniformi. Nasmiješila mi se i kad su prošli neki susjedi samo tiho rekla:

- Nadam se da si se odmorio?
- Zašto? -upitao sam i ja sa smiješkom.
- Pa da te priveden u svoj stan i vežem za krevet kako bih te izjebala dok te potpuno ne iscijedim.. -ovo zadnje je prošaptala i stisla me rukom za guzicu.

Nisam ništa rekao već smo samo otišli u zgradu i u lift. Otišao sam u stan do staraca da im kažem da idem do frenda i da ću tamo prespavati, a oni nisu imali ništa protiv jer sam to već znao napraviti. Oprao sam na brzinu kurac i jaja, pa otišao do Manuele. Cijelu noć smo se jebali i doslovce me je iscijedila do kraja. Zaspali smo pred jutro totalno iscrpljeni od ludog seksa. Krevet je bio mokar od našeg znoja i naših sokova. Njena pica je bila otečena od jebanja, a i moj kurac je bio bolan i crven od jebanja.

Naše druženje smo nastavili i dalje, a poslije mi je priznala da sam joj se već duže sviđao, a kad se ono desilo odlučila je iskoristiti priliku. Ja sam bio zahvalan što ju je iskoristila.

Priča preuzeta sa https://www.24wink.com

Objavljeno 2018-05-15 Erotske priče

Kategorije

Pretraži blog

Prije
Poslije

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata