Skrivanje seks igračaka

Skrivanje seks igračaka

Svakako ih držite na dohvat kreveta, kauča kako bi odmah bili spremni za akciju. Iskreno nema ništa gore nego prekidati predigru te hodati po sobi tražiti i onda uza sve to još raspakirati igračku koju smo smjestili negdje duboko u ladici ili iza robe u ormaru.

Ako seksualna igračka nije u blizini kreveta ili pri dohvatu ruku, to nije dobro mjesto za pohranu igračke. Naravno da se isto i odnosi za maziva (npr. lubrikante) te ulja za masažu. Svoje seksualna pomagala uvijek držite pri ruci ili pokušajte korištenje istih unaprijed planirati.

Držite ih u noćnom ormariću! To je broj jedan mjesto za pohranu seksualnih igračaka. U blizini su a opet dovoljno intimno smješteni da neće svatko zaviriti u vašu ladicu.

Ako imate djecu, noćni ormarić može biti loše mjesto za skrivanje jer djeca imaju tendenciju gledanja što roditelji imaju po ladicama, pa nije zgodno da klinci pronađu nešto što nije za njih. Između ostalog mogu se ozlijediti ili si nanijeti druge ozljede.

Za ovakve situacije predlažemo kutija za cipele! Kutije za cipele nisu ni na koji privlačni komad predmeta, ali su diskretni te istu možemo lagano staviti ispod kreveta ili na neko slično prikladno mjesto.Objavljeno 2016-04-12

Kategorije

Pretraži blog

Poslije

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata