DOSTAVA I ISPORUKA
Vibrus.hr sve svoje pošiljke šalje preko GLS dostavne službe, a cijena dostave unutar Hrvatske je 24 Kn, za narudžbe veće od 300 Kn dostava je besplatna. Vrijeme isporuke ovisi o dostavnoj službi te lokaciji na koju se dostavlja (do 5 dana), Lumaktiv j.d.o.o. niti u jednom trenutku nije odgovorna za kašnjenje isporuke uzrokovano višim silama.

Prilikom unosa vaše narudžbe u sustav GLS-a dobiti ćete email od GLS sustava sa brojem za praćenje i detaljima isporuke.

USLUGA POSTE RESTANTE
GLS dostavna služba nudi mogućnost dogovora oko preuzimanja paketa, tako da klasična usluga poste restante nije potrebna.
Kontakt GLS službe za korisnike je 01 2042 672 putem koje se možete naknadno dogovoriti oko preuzimanja paketa.

NAPOMENA
Svi paketi se šalju u diskretnoj ambalaži (kartonska kutija ili kuverta s mjehurićima). Na svim paketima pošiljatelj je Lumaktiv j.d.o.o., ne spominje se webshop, sex shop, vibrus.hr.

Ukoliko je artikl dostupan na skladištu slanje pošiljke je unutar 24 sata od trenutka kupovine ili vidljivosti uplate na našem bankovnom računu. U koliko artikl trenutno nije dostupan na stanju, isto je napomenuto prije kupovine, za isti se pokreće postupak narudžbe prema dobavljaču. U tom slučaju slanje narudžbe prema kupcu je do 30 dana.


Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata