DOSTAVA I ISPORUKA
Vibrus.hr sve svoje pošiljke šalje preko HP Ekspres dostavne službe ili klasičnom osiguranom poštom preko Hrvatske pošte, a cijena dostave unutar Hrvatske je 24 Kn, za narudžbe veće od 300 Kn dostava je besplatna. Vrijeme isporuke ovisi o dostavnoj službi te lokaciji na koju se dostavlja (do 5 dana), Meladri j.d.o.o. niti u jednom trenutku nije odgovorna za kašnjenje isporuke uzrokovano višim silama.

VAŽNA NAPOMENA
Prilikom odabira plaćanja pouzećem Hrvatska pošta d.d prilikom preuzimanja paketa kupcu naplaćuje 1,83% od iznosa otkupnine, iznos je reguliran poslovanjem Hrvatske pošte d.d. te isti nema veze s Vibrus.hr online trgovinom niti se isti isplaćuje nama.


USLUGA POSTE RESTANTE
Nudimo mogućnost osobnog preuzimanja pošiljke u poštanskom uredu prema Vašoj želji. Svakako molimo u napomeni narudžbe navesti poštanski broj u kojem želite preuzeti pošiljku.
Poštanke brojeve možete provjeriti na sljedećem linku: http://www.posta.hr/default.aspx?pretpum&tvrsta=ured


NAPOMENA
Svi paketi se šalju u diskretnoj ambalaži (kartonska kutija ili kuverta s mjehurićima). Na svim paketima pošiljatelj je Meladri j.d.o.o., ne spominje se webshop, sex shop, vibrus.hr.

Ukoliko je artikl dostupan na skladištu slanje pošiljke je unutar 24 sata od trenutka kupovine ili vidljivosti uplate na našem bankovnom računu. U koliko artikl trenutno nije dostupan na stanju, isto je napomenuto prije kupovine, za isti se pokreće postupak narudžbe prema dobavljaču. U tom slučaju slanje narudžbe prema kupcu je do 30 dana.


Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata