Fun Cup Explore Kit

17005
Novi proizvod

349,90 Kn

- +

 
Opis artikla

FUN CUP EXPLORER KIT sadrži dvije čašice u dvije različite veličine.

Nikad nemojte pitati stranca za tampon! FUN CUP ima 4-6 puta veću moć upijanja od tampona, ovisno o veličini koju odaberete. Ovaj set dolazi u dvije veličine, za lakše i teže dane. Kada budete spremni, samo ga ispraznite, operite ga, vratite natrag i vratite se ne razmišljate o vašem menstrualnom razdoblju.

  • Dolazi s antimikrobnom vrećicom
  • Izvrsno za aktivne ljude koji rade, plivaju i plešu
  • Odličan za vaše seksualno zdravlje
  • Eco-friendly - smanjuje otpad
  • Lagano teksturiran za jednostavno držanje
  • Traje godinama sa pravilnom skrbi
  • Neporozan i hipo-alergenski
  • Dizajniran i izrađen ručno u Njemačkoj
  • Materijali sigurni za tijelo


Uštedite vrijeme, novac i mentalnu energiju sa čašicom uz pomoć koje možete biti bez brige cijel dan! Silikonska čašica je sigurna u vašoj vagini, ostavljajući vam vremena za živote zadatke!


VELIČINA A - Manja (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
Čvrsti silikon za veću kontrolu prilikom postavljanja i namještanja
Dobar za: slabije menstruacije, žene mlađe od 30 godina.

VELIČINA B - Veća (5,8 cm, Ø 4,3 cm, 30 ml)
Mekši silikon za udobno držanje za vrijeme obilnijih menstruacija
Dobar za: obilnije menstruacije, žene starije od 30 godina i/ili su rodile vaginalno.

EXPLORER KIT (1 veličina A i 1 veličina B)
Dobar za: žene koje ne znaju koju veličinu bi trebale odabrati ili žele jednu šalicu za lagane dane i jednu za teške dane.

FUN CUP je u obliku krivulja te se prilagođava Vašem tijelu, a debljina silikona varira u skladu s tim. Vijenac je deblji i čvršći, kako bi čaša bila na mjestu. Konusni vrh također je čvrst, što omogućava jednostavnu prilagodbu. U sredini, silikon je nježniji i tanji, tako da odgovara obliku vašeg tijela, za maksimalnu udobnost.


Prednosti:
Sa FUN CUP menstrualnom čašicom možete uživati u seksu, kupanju na moru, plivanju u bazenu. Na nju jednostavno možete zaboravit da ju imate.


Čišćenje:
Vrlo jednostavno! Izvadite ju operite, obrišite papirom te ju ponovno koristite. Menstrualnu čašicu možete iskuhavati u vreloj vodi, kako bi je dezinficirali! Učestalost pražnjenja ovisi o intenzitetu menstruacije.

Ekologija:
Korištenje jednokratnih menstrualnih proizvoda? Vaša vagina stvara do 140 kilograma otpada tijekom cijelog života. Nasuprot tome, medicinski silikonski FUN CUP treba zamijeniti samo jednom svakih nekoliko godina. Idite naprijed, spasite Zemlju!

Torbica:
FUN CUP je jedina menstrualna šalica s čvrstom antimikrobnom vrećicom koja čuva čašu čistom i spremnom za ponovnu upotrebu.

 
Osnovni podaci
MaterijalSilikon
 
Video

6 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata