Soft Tampons Normal 3/1

17000
Novi proizvod

49,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Za nezaboravan sex za vrijeme menstruacije! Potpuna zamjena za obične tampone!

Nemojte dozvoliti da vam menstruacija uskrati uživanje i vođenje ljubavi! Koristite Soft tampone i nećete se razočarati jer pružaju potpunu zaštitu! Vodite ljubav bez straha, ni jedan partner ga neće osjetiti!

Žene često izbjegavaju plivanje, odlazak u saunu, bavljenje sportom, a naravno i spolni odnos u vrijeme menstruacije. Od sada više ništa od toga ne trebate izbjegavati! Počnite koristiti tampone nove generacije. Oslobodite svoj život nepotrebnih ograničenja i preporodite se! Soft tamponi napravljeni su od biokompatibilne pjene, i to bez uzice koja bi vam smetala prilikom spolnog odnosa ili virila tijekom bavljenja sportom.

Original Soft tamponi pružaju svakoj ženi nužnu kombinaciju ugodnog nošenja i praktičnog rukovanja. Jednostavni su za upotrebu jer ih, zahvaljujući integriranoj rupici, možete odstraniti pomoću samo jednog prsta. Savitljivi su i udobni za nošenje bilo da ih koristite u sauni, za vrijeme bavljenja sportom, dok plivate ili za vrijeme odnosa.
Izrađeni su od mekanog, prirodnog materijala, dermatološki ispitani i ne sadržavaju nikakve štetne tvari. Proizvedeni su u Njemačkoj i razvijeni u skladu s najnovijim ginekološkim istraživanjima. Koriste se i za vrijeme spolnog odnosa jer nemaju uzicu pa ona nijednom partneru ne smeta.

 •     Savršeno se prilagođavaju ženskom tijelu
 •     Iz higijenskih razloga svaki je posebno zapakiran
 •     Klinički i dermatološki provjeren
 •     Idealan za korištenje sa lubrikantom
 •     Kvalitetan materijal, osigurava ugodnost i sigurnost za kožu i tijelo
 •     Lako se vadi kao što je opisano u upustvima
 •     Čuvaju okoliš budući da su napravljeni od biorazgradivog materijala
 •     Nisu kontracepcijsko sredstvo


Umetanje tampona:

 •     Izvadite tampon iz njegove ambalaže
 •     Kako biste olakšali stavljanje, možete tampon namazati lubrikantom ili navlažiti vodom pa stisnite kako bi upio tekućinu
 •     Najjednostavniji način umetanja tampona je čučeći položaj ili sjedeći na toaletu
 •     Tampon uhvatimo kažiprstom i palcom i stisnemo tako da poprimi tanak oblik pa ga bez problema možemo gurnuti. Pokušajte ga gurnuti što dublje sa kažiprstom ili srednjim prstom, do vrata maternice. Možete si pomoći i drugom rukom kojom ćete raširiti stidne usne


Vađenje tampona:

Soft tampon nema uzicu, odstranjuje se pomoću integrirane rupice u koju gurnemo prst te ga jednostavno izvučemo van. Ako vam se čini da ga ne možete uhvatiti za rupicu jednostavno  čučnite i lagano napnite mišiće. U tom položaju vagina je uža i automatski gura tampon van pa ćete ga lakše dohvatiti i izvući.

U paketu se nalaze 3 tampona, posebno zapakirana, upute za upotrebu, te uzorak AQUAglide lubrikanta.
Svaki tampon koristiti samo jednom.


Proizvođač: JOYDIVISION international AG, Rudolf-Diesel-Weg 10, D-30419 Hannover, GERMANY
Izvor teksta: Imunoprotect https://imuno-protect.eu

 
Video

6 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata