Turbo Max Blue Flasteri za spolnu moć

5063
Novi proizvod

329,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Turbo Max Blue flasteri svojim aktivnim sastojcima ubrzavaju stimuliraju muški libido i potiču vrhunske erekcije!

Turbo Max Blue su revolucionarni flasteri, dizajnirani tako da se njihovi prirodni sastojci brzo upijaju kroz kožu u organizam. Njihov 100% prirodni sustav ima i višestruke dobrobiti za opće zdravlje. Dugogodišnjim istraživanjima fitomedicine, znanstvenici su otkrili prirodne tvari koje podižu razinu testosterona, povećavaju cirkulaciju krvi u penisu, te osiguravaju bolje erekcije. Aktivne tvari Turbo Max Blue flastera djeluju brzo, te nemaju nikakvih nuspojava.

Uz redovnu uporabu Turbo Max Blue flastera možete očekivati poboljšanu erekciju, bolji libido i kontrolirane erekcije u samo 3 tjedna. Turbo Max Blue namijenjen je svima koji žele pojačati libido i poboljšati erekciju. Flasteri dostavljaju sastojke direktno u krvotok te odmah počinju sa djelovanjem.

Turbo Max Blue flasteri su najsigurniji proizvod za povećavanje testosterona na tržištu. Napravljeni su od 100% prirodnih sastojaka i ne sadrže nikakve popratne nuspojave koje mogu štetiti vašem zdravlju.


Pakiranje:
30 flastera


Način upotrebe:
Zalijepiti svaki dan po jedan flaster na čist dio kože bez dlaka. Sljedeći dan treba samo zamijeniti stari flaster novim. Obratite pažnju da ne lijepite flaster uvijek na isto mjesto, kako bi se koža mogla odmoriti.


Aktivni sastojci:

Gingseng
Poboljšava erektilnu moć i povećava libido. Pored toga utječe na centralni živčani sustav pa živčani impuls putuje brže od penisa do mozga što će ti donijeti fantastične orgazme!

Ginkgo Biloba
Mnogi ljudi koriste ovu biljku u svrhu povećanja koncentracije i pamćenja jer povećava mikrocirkulaciju. Pored toga što povećava cirkulaciju krvi u mozgu, što će doprinijeti snažnijem doživljaju orgazma, ginkgo također poboljšava priliv krvi u penis, što će doprinijeti tvojoj erekciji.

Saw Palmetto
Saw Palmetto je jedna rijetkih biljaka, koje jačaju tjelesna tkiva, a posebno tetive mišića. Zbog aktivnih sastojaka ove biljke u flasterima Turbo Max Blue, tvoja erekcija biće stabilna i dugotrajna kao nikada prije!

Damiana
Odavno poznata kao afrodizijak starih Maja i jak seksualni stimulans, pored svojih mnogobrojnih efekata, damiana povećava osjetljivost penisa na nadražaje, pa će ti svaki dodir biti sasvim novo iskustvo!

Muira puama
Ovaj brazilski grm je u zemlji karnevala izuzetno cijenjen kao afrodizijak, a moderna medicina je o ovoj biljci saznala da djeluje kao okrepljujući tonik za fizičko i psihičko zdravlje.

Guarana
Jedan od najpoznatijih stimulansa na svijetu, guarana u Turbo Max Blue flasterima ima višestruku ulogu. Pored toga što omekšava kožu kako bi aktivne tvari što prije došle u organizam, djeluje i kao izvor dodatnog goriva, koje će ti dati snagu za maratonski seks!

 

7 ostalih proizvoda u katergoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata