We-Vibe Sync Aqua

15005
Novi proizvod

1 499,90 Kn

- +

 
Opis artikla

We-vibe je kreator jedne od naboljih seksualnih igračaka današnjice, kreator legendarnog We-vibe 4 Plus modela koji je donio prekretnicu u seksualnim maštarijama. Njegov nasljednik je još bolji i napredniji model Sync, koji donosi puno novih mogućnosti u usporedbi sa njegovim prethodnikom.

We-vibe Sync, kako mu samo ime govori, fizički je prilagodljiv svakom tijelu te vašim željama i potrebama. Spomenuti model također ima dva kraka kao i prijašnji model, koji se mogu prilagođavati na što bolju poziciju za što bolji dodir na klitoris te g-točku, kako bi doživljaj bio savršen.

Jednom kada se Sync podesi, nije potrebna dodatna prilagodba krakova, sve dalje je samo igra i kreativnost. Sync u svakom kraku ima po jedan vibracijski motor (ukupno dva) kako bi se savršeno prilagodio svakoj situaciji. Vibracijama je moguće upravljati putem daljinskog upravljača ili preko posebne We-connect aplikacija za pametne telefone. Sync vibrira na 10 načina, a istima možete upravljati na veliku udaljenost putem Interneta.

Sync je napravljen od mekanog medicinskog silikona, koji se lagano održava, jednostavnim pranjem u toploj vodi koji je u potpunosti siguran za tijelo.

Sve navedeno daje vam mogućnost igranja pod vodom ili u vrućoj kupki. Sync ima poboljšanu bateriju, koja omogućava igranje do 90 minuta, te punjenje u svega 2 sata.

Dva nova načina rada Beat i Touch (dostupni preko aplikacije).
Beat: Osluškuje zvukove i muziku iz okoline te na taj način pruža vibracije.
Touch: Upravljajte vibracijskim motorima dodirima jednog ili dva prsta po ekranu vašeg pametnog telefona


Dužina: 7.5 cm
Promjer: 3 cm
Opseg: 7.6 cm

Materijal: Medicinski silikon
Baterija: Interna (punjiva baterija)

Podržani uređaji:
iPhone 4s/5/5C/5S/6/6 Plus i noviji
iPod Touch 5th Generation i noviji, iPad 3/4/Air i noviji, iPad Mini 1/2 i noviji
Android 4.3 i noviji

 
Osnovni podaci
BojaPlava
MaterijalSilikon
Dužina8 cm
Promjer3 cm
 
Video

22 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata