Fleshlight Turbo Copper Textura Ignition

Snižena cijena!
3452
Novi proizvod
Limited special offer

449,93 Kn

599,90 Kn

-25%

- +

 
Opis artikla

Savršeno iskustvo oralnog seksa se nalazi u ovoj muškoj stvarčici!

Fleshlight Turbo Copper Textura Ignition pruža vam gotovo savršeno realistično iskustvo oralnog seksa. Posebna pažnja posvećena je jedinstvenom dizajnu unutrašnjeg kanala. Unutrašnji kanal dizajniran je u tri odvojene zone u jednoj cjelini. Tri zone predstavljaju usne, jezik i grlo. Ovisno o želji stimulacije penis gurate prema potrebi, a sve završava duboko unutar njega.

Masturbator ima uski kanal prožet izbočinama i naborima kako bi maksimalno uživali u njegovom korištenju. Unutrašnjost je napravljena od superskin materijala koji je trenutno najrealniji umjetni materijal. Superskin ne sadrži ftalate ni druge štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo.

Fleshlight Turbo Copper Textura Ignition krasi prozirno kućište koje pri dnu ima navoj sa kojim regulirate jačinu pritiska tj. vakuuma unutar njega. Ako je skroz otvoren stimulacije ja blaža, ali kada da u cijelosti zatvorite napravi sve vakuum sam koji postižete maksimalnu snagu usisa.

Nakon upotrebe masturbator izvadite iz kućišta i isperite pod mlazom mlake vode, pošpricajte sredstvom za čišćenje igračaka, a kada je suh, napudrajte ga puderom za održavanje realističnih materijala kako ibi zadržao realistična svojstva i ostao mekan i podatan.

Uz svaku igračku naša preporuka je korištenje lubrikanata na bazi vode.

Materijal: Superskin/Silikon
Dužina: 25 cm
Promjer (vanjski): 9 cm
Promjer (unutarnji): 2 cm
Vodootporno: DA

 
Osnovni podaci
BojaProzirna
MaterijalTPE
Dužina25 cm
Promjer8 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata