Satisfyer Men

3405
Novi proizvod

349,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Stres na radnom mjestu? Opusti se uz Satisfyer Men. Jer, ovdje ti sam određuješ pritisak. Ovisno o tome koji način poželiš, inovativni regulator unutrašnjeg pritiska pobrinut će se za snažni ili blagi donji pritisak. Seksi učinak: Satisfyer Men gotovo će progutati tvoj penis. Osjećaj koji će te dovesti do intenzivnih strastvenih vrhunaca.

Satisfyer Men nije bilo kakav Toy. On se brine za najintenzivniju stimulaciju. U super mekanoj unutrašnjosti očekuje te iznenađenje: Jedinstveni zračni jastuk koji postaje jastukom strasti obuhvaća mekanu nutarnju ovojnicu. Novi Pump-Feature omogućuje ti tijekom korištenja da pritiskom na gumb dovodiš ili odvodiš zrak. Na taj način ti sam podešavaš uskoću aparata Satisfyer Men – i sam si gospodar njegovog intenziteta i tvoje strasti.

Izvana seksi, iznutra također: Satisfyer Men je potpuno drugačija seksi igračka od svih onih koje si dosad vidio. Impresionira svojim ultra sportskim Lifestyle dizajnom od vrlo kvalitetnog silikona. A što je puno važnije: Njega ćeš i iznutra jednostavno osjećati seksi. O tomu se brine super mekani Cyberskin materijal. Satisfyer Men se lagano čisti, a zatvarač mu omogućuje da ostane uredan.

Posebnosti:
-inovativni regulator unutrašnjeg pritiska
-jedinstveni Pump-Feature
-sleeve od super mekanog Cyberskin materijala
-uredni higijenski zatvarač
-sportski lifestyle dizajn

Što ga čini bolji:
-kombinacija vaginalnog i oralnog seksa
-"za najbolji orgazam" (Rocco S.)
-razvijeno zajedno s Roccom Siffredijem
-prilagođava se svakoj veličini penisa
-"Classic" masturbator je već uključen
-"Lifestyle Design iz Njemačke"


Ako netko zna kako se to osjeća savršeni strastveni vrhunac, onda je to on: Porno legenda Rocco Siffredi. Snimio je 1.800 filmova, imao preko 5.000 žena – i jedan najbolji orgazam.

 
Osnovni podaci
BojaCrna
MaterijalSilikon
Dužina25 cm
Promjer8 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata