Satisfyer Men Heat Vibration

Snižena cijena!
3464
Novi proizvod
Limited special offer

449,91 Kn

499,90 Kn

-10%

- +

 
Opis artikla

Aparat Satisfyer Men Heat Vibration je opremljen inovativnom funkcijom grijanja koja će Tvoje zadovoljavanje učiniti zadivljujuće stvarnim. Funkciju za toplinu možeš namjestiti na 3 jačine s temperaturom do 40 Celzijevih stupnjeva. Udobna toplina u stiješćenom erotskom tunelu dovest će te do ludila. Kad u strastvenoj ekstazi zatvoriš oči i jednostavno se prepustiš masiranju do vrhunca, začas ćeš zaboraviti da Ti se to sve događa uz podršku tvog Toya. Ne vjeruješ? Onda isprobaj!

Osim toga, zbog njegovog širokog otvora masturbator možeš koristiti i kod nedignutog penisa, što će aparat učiniti savršenim izborom bilo kod prvih naznaka ili za finalni vatromet. Sve to možeš uživati zahvaljujući vodonepropusnoj (IPX7) obradi i pod tušem ili u kadi.


Materijal:

Mekani silikon ugodan za kožu odlično je savitljiv, brzo apsorbira Tvoju tjelesnu temperaturu i idealno se nadopunjuje s napetom nepopustljivom ABS plastikom. Za optimalni užitak preporučujemo Ti lubrikante na bazi vode, idealno prilagođene Satisfyer Men proizvodima: Tu možeš birati od Neutral i Cooling do Warming. Lubrikant na bazi vode štiti materijal i održava vanjsku površinu ugodno glatkom. Zahvaljujući vodonepropusnoj obradi (IPX7), svoj Toy možeš dobro oprati u toploj vodi i blagoj sapunici, a u sklopu opširne higijene na raspolaganju ti je antibakterijski Satisfyer Men Disinfectant Spray koji možeš upotrijebiti nakon pranja.


Karakteristike:

- Vodonepropusni IPX7
- 70 kombinacija vibriranja
- 3 stupnja strastvenih grijanja
- Silikon ugodan za kožu
- USB magnetni kabel za punjenje

 
Osnovni podaci
BojaCrna
MaterijalABS

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata