Cici Beauty Controller Number 1

3470
Novi proizvod

599,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Cici Beauty predstavlja vibrator koji će stimulirati vašu G-točku. On na izniman način kombinira intenzivnu stimulaciju s uzbudljivim vibracijama G točke, motor će vas jednostavno podići na nebo!

Intenzivnog dizajna i proizvodnog procesa, svaki CICI BEAUTY model je detaljno proučen. Proizvod koji se savršeno prilagođava anatomiji žena. Kada se vaginalno umetne, nagnuti vrh igračke masira G točku, dok vibracije u donjem području stimuliraju vaginalne usne, uz to model 2 i 4 istovremeno stimuliraju klitoris. Njegov ergonomski oblik savršeno se uklapa u vaš dlan, te vam daje punu kontrolu upravljanja.

Karakteristike:
Stimulacija G točke
Medicinski anti-alergeni silikon
Potpuno fleksibilan
Iznimno tih (samo 55 dB)
IPX5 vodootporna zaštita
Dimenzije: 14.3 x 3.7 cm
7 uzoraka vibracija


Set uključuje:
Kontroler (bijeli dio na slici)
Cici Beauty 1


Kontroler Cici beauty je suština svega, pokreće motor svakog od 5 modela koji se prodaju odvojeno i kontrolira 7 funkcija snažnih i tihih vibracija od mekih do jakih. Kontroler se puni preko magnetskog punjača.

Vodootporna IPX5 zaštita čini ga iznimno otpornim na igre pod tušem, bazenom ili spa.

Dovoljno je samo 120 minuta punjenja da bi uživali u 60 minuta intenzivnih vibracija na maksimalnoj razini. Cici Beauty proizvode odlikuju vibracijski motori i performanse koje osiguravaju konstantnu snagu tijekom 60 minuta vibracija.

 
Osnovni podaci
BojaRoza
MaterijalABS
Dužina15 cm
Promjer4 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata