Satisfyer Pro Penguin

3235
Novi proizvod

629,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Najnovija verzija Satisfyer Pro Penguin! Za intenzivnije, brže i višestruke orgazme.

Sa svojim intenzivnim tlačnim valovima i pulsiranjem, Satisfyer Pro Penguin pruža stimulaciju klitorisa te omogućava višestruko i ekstremno intenzivne orgazme za nekoliko minuta.

Uređaj je vodootporan, tako da se može jednostavno koristiti pod tušem ili u vrućim kupkama pružajući još više užitka.

Ništa od maziva ili drugih tekućina ne mogu ući u unutrašnjost proizvoda, što ga čini 100% higijenskim i sigurnim za upotrebu. Silikonska glava može se lako ukloniti, očistiti i zamijeniti u bilo kojem trenutku.

Satisfyer Pro Penguin nudi 11 programa i puni se s uključenim magnetnim USB punjačem. Zbog izvanrednog oblika i raskošnog dizajna, Satisfyer Pro Penguin nudi moderan stil života koji fascinira svaku ženu.

Boja: Roza
Materijal: Silikon
Baterija: Interna
Vibracija: 11


UPUTE
Pritiskom na mali gumb na dnu, Satisfyer Pro Penguin se uključuje i aktivira uz najnižu postavku za masažu. Ovalna glava stavlja se na klitoris, pazeći da se glava udobno nalazi u šupljini.

Kad se pronađe idealna pozicija, ljubavna igračka ne zahtijeva daljnje kretanje. Intenzitet vibracija može se povećati pritiskom na veći, ovalni gumb. Svakim pritiskom gumba intenzitet će se povećati za jednu razinu. Satisfyer Pro Penguin nudi 11 programa. Intenzitet se može ponovno smanjiti pritiskom na veći, ovalni gumb.

LED lampica na upravljačkoj ploči će ostati svijetliti dok je ljubavna igračka u upotrebi. Pritiskom na manju tipku proizvod je isključen. Satisfyer Pro Penguin treba koristiti samo s vodenim mazivima.

 
Osnovni podaci
BojaRoza
MaterijalABS
Dužina13 cm
Promjer4 cm
 
Video

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata