Ritual Shushu New Generation Clitorial Cerise

3575
Novi proizvod

399,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Nevjerojatni orgazmi!

Ritual Shushu je potpuno nova inovacija za žene, spektakularna tehnologija koja kombinira prazninu i energično pulsiranje. Stimulacija klitorisa bez dodirivanja dovesti će vas do savršenih orgazma, baš svaki put. Kompaktni i elegantni stimulator klitorisa vrlo je jednostavan za upotrebu. Nova generacija uređaja s tipkom +/- pomoću koje možete povećati ili smanjiti intenzitet, ovisno o vašim potrebama.

Zašto Rusual Shushu? Donosimo vam 10 ekskluzivnih razloga zbog kojih ćete potražiti Shushu Ritual.

   1. Nevjerojatna snaga
   2. Vibracija i usisavanje u jednoj igrački
   3. Kompaktne veličine jedinstvene na tržištu, savršeni za nošenje bilo gdje, njegova kompaktna veličina omogućuje vam da ga nosite u torbi do ureda ili na putovanje
   4. Medicinski silikon
   5. Ergonomski dizajn
   6. Brzi i zajamčeni orgazam
   7. Ispitano na 20 profesionalnih žena sa erotskog područja koje jamče njegovu učinkovitost od 100%
   8. Silikonska glava koja stimulira sva vaša osjetila
   9. Ekskluzivna boja koja kombinira opuštanje i luksuz
   10. Jedinstvena cijena na tržištu


Jednostavno uživajte u spektaklu života! Novi Shushu vibracijski uređaj ostvarit će vaše snove.

Savršena kombinacija čarobne vibracije s usisavanjem kroz intenzivne impulse koji će izazvati uzbudljive valove nad klitorisom. Fleksibilan medicinski silikonski vrh okružuje vaš najosjetljiviji dio tijela i njeguje unutrašnjost bez kontakta. Uređaj i sami vrh uređaja radi na principu 3 uzorka s 4 stupnja intenziteta tlačnih valova. Upravljanje je jednostavno uz pomoć tipke podešavate stupnjeve rada uređaja. Čista požuda zadovoljstva pretvorila se u orgazme i vriske.

Otkriveno je znanje koje su čuvale drevne dinastije koje se bave nematerijalnom energijom. Avangardna i visoka tehnologija kombiniraju se s mističnim kako bi se pojačale frekvencije vrhunskog užitka. Neka energija putuje kroz cijelu kralježnicu iz vašeg klitorisa i dopire do nirvane svim svojim osjetilima.

Prema osnovama kundalini, energija je nešto što mora slobodno i bez ometanja proći kroz naše tijelo. Blokade energije uobičajene su u našem svakodnevnom životu. Na seksualnoj razini ženama to predstavlja problem u postizanju orgazma.

Uređaj ima internu bateriju koja se puni preko USB kabla na bilo kojem uređaju ili punjaču.

 
Osnovni podaci
BojaRoza
MaterijalABS
Dužina17 cm
Promjer6 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata