Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

3523
Novi proizvod

990,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Glamurozni vrhunci zadovoljavanja! Glamuroznost kao nikad do sada – s pravom kožom i u pravom plemenitom metalu.

Tvoje omiljene štikle u 3 različite boje, dessous od najfinije svile ili novi model Satisfyer Luxury Prêt-à-porter od ekstra mekanog medicinskog likvidnog silikona, oplemenjen crnom pravom kožom i pravim metalnim detaljima - to je jednostavno zato što Ti to znaš! Luksuzni dizajn, najfiniji materijali i ponešto ekstra glamura - to je točno ono što Ti voliš? Ako je tako, onda je ovaj elegantni ukrasni komad iz nove Satisfyer luksuzne kolekcije perfektni highlight za Tvoju Toy-zbirku.


Kraljevski do vrhunca

S gipkom elegancijom, od mekog medicinskog likvidnog silikona, prsten se obavija oko Tvoje pohotne perlice i mazi ju uobičajeno očaravajućom stimulacijom tlačnim valovima Satisfyera. Intuitivnim rukovanjem možeš od mogućih 11 jačina odabrati svoje osobne favorite i uživati u urnebesnom osjećaju bezdodirne stimulacije klitorisa. Pri tome ergonomski oblik modela Satisfyer Luxury Prêt-à-porter dobro pristaje u ruci i nagradit će Te kraljevskim osjećajem tijekom poigravanja, zahvaljujući njegovoj finoj vanjskoj površini od osjetilno strukturirane kože, te prianjajućom haptikom. Elementi u rosé-zlatnoj boji i od pravog metala te satinirani korpus u nježnoj ružičastoj boji, perfektno zaokružuju njegov luksuzni dizajn.


Materijal

Nasadna glava sastoji se od baršunastog, medicinskog silikona. Pripijajući nastavak ergonomski se priljubljuje uz tijelo i obuhvaća dražicu vrlo nježno i precizno. Kompletnu igračku može se jednostavno očistiti vlažnom krpom. Kako bi mu zaštitila kožu, nastavak aparata trebaš unatoč njegovoj nepropusnoj izradi skinuti, da bi ga u toploj vodi i sapunici temeljito oprala. Potom je za posebno temeljitu higijenu potrebno cijelu igračku par puta poprskati dezinfekcijskim Toy cleanerom - najbolje s perfektno prilagođenim dezinfekcijskim raspršivačem.

 
Osnovni podaci
BojaRoza
MaterijalABS
Dužina20 cm
Promjer5 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata