Toyz4Partner

3479
Novi proizvod

379,90 Kn

- +

 
Opis artikla

Toyz4Partner je spoj vibratora i stimulatora klitorisa. Njegova elegancija nemože proći ne opaženo. Uz pomoć ovakvog vibratora zajamčeni su intenzivniji, brži i kvalitetniji orgazmi. Sa svojim ovalnim dizajnom te silikonskom glavom igračka koristi inovativni vakuumski sustav valnih vibracija uz pomoć kojega postižete bolje i višestruke orgazme.

Korištenje ovog vibratora je vrlo jednostavno, njegov silikonski vrh pozicionirajte na klitoris te se prepustite uživanju, a jednom namješteni vibrator više nije potrebno dodatno pomicati. Toyz4Partner stimulator ima 5 različitih brzina, te 10 načina vibriranja kako bi ženama pružio čudesne orgazme.

Već smo spomenuli da je ovo dvostruka igračka, ako vam je dosta stimulacije klitorisa igračku jednostavno okrenite i koristite je kao vibrator. Uživanje je garantirano, a mašti nema kraja.

Toyz4Partner koristi internu bateriju, ista je punjiva preko magnetskog USB punjača, a s jednim punjenjem vibrator možete koristit 30 minuta. Toyz4Partner je u potpunosti vodootporan te se može koristiti prilikom uživanja u kadi ili prilikom uživanja u vrućoj kupki. Čišćenje vibratora je jednostavno uz pomoć blagih sredstava i tekućom vodom.


Materijal: ABS plastika i silikon (vrh vibratora)
Ukupna dužina: 22 cm
Penetracijska dužina: 18 cm
Baterija: Lithium-ion interna, punjiva putem magnetskog USB punjača
Vrijeme punjenja: 150 minuta

 
Osnovni podaci
BojaRoza
MaterijalABS
Dužina22 cm
Promjer6 cm

30 ostalih proizvoda u katergoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Nema artikala

Biti će riješen Dostava
0,00 Kn Ukupno

Naplata