Stud 100 sprej za odgađanje ejakulacije + Cupidon prirodne kapsule za jaču i zadovoljavajuću erekciju

stud-cupidon
2333
3333
Uštedjeli ste: 10.01
Na zalihi
+

Stud 100 sprej za odgađanje ejakulacije i Cupidon seksualni stimulans su idealna kombinacija za muškarce koji žele poboljšati svoje seksualno iskustvo. Stud 100 sprej pomaže muškarcima da kontroliraju svoje ejakulacijsko vrijeme i produže trajanje seksualnog odnosa, dok Cupidon seksualni stimulans pomaže da se poveća seksualna želja i osjetljivost.

Stud 100 se jednostavno nanosi na penis prije seksualnog kontakta, dok se Cupidon seksualni stimulans uzima oralno. Ova kombinacija proizvoda može pomoći muškarcima da postignu bolje seksualno iskustvo i uživaju u intenzivnijim i ugodnijim seksualnim odnosima.

Stud 100 je siguran za upotrebu i ne izaziva neželjene nuspojave, a Cupidon seksualni stimulans je napravljen od prirodnih sastojaka i također je siguran za upotrebu. Ovi proizvodi su popularni diljem svijeta, a zadovoljni korisnici izvještavaju o poboljšanju svoje seksualne izvedbe nakon korištenja ove kombinacije proizvoda.

Iskoristite ovu jedinstvenu kombinaciju proizvoda za poboljšanje svog seksualnog iskustva i uživajte u boljem i ugodnijem seksualnom iskustvu. Prije upotrebe, uvijek pažljivo pročitajte upute za upotrebu i konzultirajte se sa stručnjakom ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti.

Cupidon prirodne kapsule za erekciju jedinstven su proizvod na tržištu koji će vam pomoći da postignete i održite jaču i zadovoljavajuću erekciju. Napravljene su od prirodnih sastojaka, što ih čini sigurnim za upotrebu i bez neželjenih efekata.

Korištenjem Cupidon kapsula, poboljšat ćete vašu seksualnu funkciju i užitak u seksualnom iskustvu. Ovaj proizvod povećava dotok krvi u penis, što dovodi do bolje erekcije i povećane izdržljivosti tijekom seksualnog čina.

Preporučujemo uzimanje jedne kapsule dnevno, oko 30 minuta prije seksualnog odnosa. Kapsule su vrlo jednostavne za upotrebu i pružaju dugotrajne efekte.

Upozorenje: Pre upotrebe, pročitajte uputstvo za upotrebu koje se nalazi na pakovanju proizvoda. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja djece.

Cupidon prirodne kapsule za erekciju sadrže specijalnu formulu "CLERECT-100", koja uključuje sinergističko djelovanje aktivnih sastojaka za prevenciju prerane ejakulacije, postizanje i održavanje erekcije. Cupidon ima posebnu formulu koja potiskuje fosfodiesterazu-5 (PDE5), koja je odgovorna za nesposobnost muškarca da postigne erekciju. Na taj način, protok krvi u penis se povećava, krvne žile se šire i krvotok se poboljšava, što omogućava ponovnu mogućnost erekcije.

Kapsule Cupidon se uzimaju oko 30 minuta prije seksualnog odnosa s malo tekućine. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno.

Neto količina: 5 kapsula
Proizvođač: Cupidon USA
Zemlja porijekla: USA
Rok trajanja: 2 godine od datuma proizvodnje
Čuvanje: Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti.


Možda ti se svidi:
Промо!!! Спрей за задържане на еякулацията Stud 100 мнения и цена с намаление от sex shop
- 26%
Na zalihi
2778 2056
+
Otkrijte tajnu duljeg uživanja s Stud 100 sprejom za odgodu ejakulacije Stud 100 sprej za odgodu ejakulacije je inovativni proizvod za muškarce koji žele produljiti seksualni odnos i poboljšati svoje seksualno iskustvo. Ovaj sprej sadrži pažljivo odabrane sastojke koji pružaju dulju...
- 50%
Na zalihi
3000 1499
+
Nudimo vam tri lubrikanta za oralnu ljubav s tri najomiljenija okusa ljepšeg spola - čokoladom, jagodom i bananom. Tutti Frutti Banana, Strawberry and Chocolate su visokokvalitetni lubrikanti na bazi vode s okusom i aromom banane, jagode i čokolade. Nježni su prema koži, a njihov miris...