Seks lutke

Seks lutke

Seks lutke jedna su od najpopularnijih seks igračaka . Glavni razlog uspjeha su mnogi modeli i vrste za svačiji ukus i nezaboravna prilika da dobijete mnogo ugodnih osjećaja. Ako vam treba žena, ako se želite ludo seksati, ako želite da vas nikad ne odbiju ili ako samo želite diverzificirati svoj seksualni život, onda su sex lutke savršeno rješenje za vas!

Što su seks lutke?

Odaberite najprikladnije seks lutke za sebe! Dostupne su kako u izgledu - s plavom ili smeđom kosom, tako i u različitim funkcijama. Umjetni ljubavnici jedna su od najtraženijih seksualnih igračaka naših kupaca. Također su prikladni za duhoviti dar bliskom prijatelju. Dostupni su u raznim ne samo izgledom, već i konstrukcijom, materijalom, dimenzijama, s uključenom vaginom, anusom, vibrirajućim ili nevibrirajućim.

Zašto bih trebao koristiti seks lutku?

Možete ih koristiti bilo gdje, bilo kada i kako god želite. Seks lutke će biti vaše seksualne robinje i poslušat će svaki vaš zahtjev! ONA će vas zadovoljiti onoliko puta koliko poželite! Ne uskratite sebi ove tjelesne užitke i priuštite si nezaboravne orgazme uz naše seks lutke! Orgazmi su dobri za vaše zdravlje i osigurat će vam miran i sretan život.

Cijene seks lutaka

Cijena seks lutaka ovisi o njihovom proizvođaču, kvaliteti i realističnosti. Prije kupnje lutke na napuhavanje odlučite kakvo lice može biti - tiskano ili realno. Neke lutke imaju perike i podsjećaju na pravu ženu. Genitalije mogu biti "ugrađene" ili umetnute. Lutka na napuhavanje s umetnutim masturbatorom ne zahtijeva potpuno pranje nakon upotrebe - dovoljno je temeljito očistiti korištene dijelove.


Na zalihi
555
+
With this pump you will be able to quickly and easily inflate your doll. Delivery in discreet packaging